Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2009 13:56 - Ръчнохлебен свински грип
Автор: relentlesswar Категория: Други   
Прочетен: 1526 Коментари: 3 Гласове:
1



"Какво не е наред?"

Нека дефинираме въпроса и отговора му в нашите китни реалности.

При все, че харешувам реториката, не обичам особено реторичните въпроси. Някакво кухо ми иде отвътре като срещна такъв - независимо дали реторичната му същност предполага "да" или "не" като отговор.

Всъщност всичко е наред. С мен, с вас, с хората, с животните, с птичките, пчеличките и п*чките и пичовете. Окей? Ям кашкавал, който е съвършено гумен, но е един от най-скъпите, които можеш да намериш. Сигурно бих могъл да го използвам за уплътнител ако ми потрябва. Доста скъп уплътнител, но би действал безотказно.

Едновременно с това ям и хляб, който е прекрасен. Ръчен хляб, имам и нарязан нейде до него. След първоначалния ефект имат вкуса на трици, накиснати в кална дъждовна вода. Ала и калта, предполагам, е вкусна по своему.

Едновременно И с това, навън върлува свински грип. Може и аз да съм болен, знам ли. Хора с маски, хора пищисани, хора толкова объркани и незнаещи, че акумулират енергията, която бихме могли да използвам за ток и вода години наред. На ментално ниво, де.

Обаче толкова ли не разбрахте нещо - не ни трябват грипове, нито антибиотиците против тях. И Реленцата, и Тамифлуто, и всичко. В себе си имаме толкова вируси, разяждащи ни и гризящи това, което ни е било заложено /някога/, червеи, които дълбаят не само в червата и не само свалящи имунната ни система, не. Вируси на душата и сърцето, които ни ги правят на еквивалента на термитник. Нали се сещате? Набраздени, непълни, тотална развалина с изгнили тунели в нея. Всеки по-друг грип си е просто временна досада.

Та, с презумпцията, че "а, не, то всичко е наред", отивам да си доям кашкавала, салама, хляба; всичко, с което, като човек със среден социален статус разполагам. Ще си пластматизирам и сърцето, защото никому не е нужно такова от плът и емоции, макар че всички ще ви кажат - "о не, не е така, не"! Може пък да стане лесно продаваем продукт.

Искаш нещо различно ли, приятел? Искаш друг салам, друг кашкавал, друга хлебна маса, друг въздух, други грипове, други маски, които да не крият чак толкова хората и техните усти с единични, раздвоени, разтроени езици?

Не си сбъркал само планетата или галактиката. Объркал си самите измерения.


Тагове:   сърце,   планета,   грип,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ?
06.11.2009 14:01
Спомням си аз, че Господ си имаше основателна причина да тегли кръста на този проект и да започне всичко отначало, някъде много далеч оттук!

:)
цитирай
2. relentlesswar - същото ще е, ако сме намесени ние. ...
06.11.2009 14:09
същото ще е, ако сме намесени ние.

просто вселената се нуждае от същества без разум, за да не породи това всички негативи, произтичащи от това.
цитирай
3. prayer4eto - А може би...
06.11.2009 14:45
... разумността е един продължителен експеримент. От нас зависи дали той ще бъде успешен. За момента нещо статистиката сочи друго, обаче... ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: relentlesswar
Категория: Други
Прочетен: 179034
Постинги: 103
Коментари: 155
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930